Hakkı Bulut

MP3 MÜZİK

İNDİRMEK İÇİN ALBÜM BAŞLIKLARINI TIKLAYINIZ .. !CLICK THE ALBUM TITLES TO DOWNLOAD .. ! YOUTUBE'dan DİNLEMELERİNİZ SIK SIK REKLAMLARLA KESİLECEKTİR.  KESİNTİSİZ DİNLEMEK İÇİN ALBÜM BAŞLIKLARINI TIKLAYARAK ONLINE DİSKTEN DİNLEMENİZİ ÖNERİRİM   

Binlerce bestesi bulunan, 61 albüm çıkartmış olan Arabesk müziğin taçsız kralı

Hakkı Bulut kimdir

Hakkı Bulut, 3 Şubat 1945 tarihinde Tunceli, Mazgirt, Aktarla köyünde dünyaya geldi. Kova burcudur. İlkokulu bu köyde, ortaokul 1. sınıfı Tunceli'de, 2. sınıfı Mazgirt'de okudu. Ardından, Adana Ceyhan'a taşındılar. Ortaokulun 3. sınıfını da burada okudu.

Ortaokulun ardından Adana Erkek Lisesi'nde okumaya başladı ve buradan mezun oldu. Lisenin ardından eğitimine dışarıdan devam eden Hakkı Bulut, 1964 yılında Adana Öğretmen Okulunu bitirdi ve öğretmen görev yapmaya başladı. Tam 12 yıl boyunca öğretmenlik yaptı.

Hakkı Bulut'un kariyeri

Hakkı Bulut'un babası saz çalıyordu. Babasından etkilendi ve müzik hayatına atılmaya karar verdi. Albüm çalışmalarına başlayan Bulut, 1967 yılında ilk albümü Leyla'yı çıkardı. Orhan Gencebay ile Arif Sağ arkasında saz çalmıştı. Hakkı Bulut, müzik kariyerine onlarca albüm çalışması sığdırdı.

Müzik kariyerinin yanı sıra oyunculuk kariyeri de olan Hakkı Bulut, birçok dizi ve filmde rol aldı.

Hakkı Bulut'un evlilikleri

Hakkı Bulut, dokuz defa evlilik yaptı. Bulut'un ilk eşi Mukaddes Hanım, son eşi ise Saadet Hanım. Bu evliliklerinden dört kız, bir de erkek çocuğu dünyaya geldi.

Hakkı Bulut'un filmografisi

2015 - Aşkopat (Sinema Filmi)
2012 - İsmail Baki Tv (Kendisi(Konuk Sanatçı)) (Tv Programı)
2002 - Reyting Hamdi (Aşık Baba) (TV Dizisi)
1992 - Ah İstanbul (Murat) (Sinema Filmi)
1987 - Güzel Alsın Canımı (Hakkı) (Sinema Filmi)
1986 - Seven Kıskanır (Hakkı) (Sinema Filmi)
1985 - Sabır Ey Gönül (Yusuf) (Sinema Filmi)
1984 - Ben Tövbemi Geri Aldım (Hakkı) (Sinema Filmi)
1978 - Seven Unutmaz (Hakkı) (Sinema Filmi)
1977 - Dokunmayın Dünyama (Hakkı) (Sinema Filmi)
Müzik :
2006 - İki Aile (TV Dizisi)

Hakkı Bulut'un albümleri

Hakkı Bulut - Bizim Sevdamız
Hakkı Bulut - 1
Hakkı Bulut - 2
Hakkı Bulut - 45'Lik
Hakkı Bulut - Ağlama Küçüğüm
Hakkı Bulut - Ah İstanbul & Nerden Bilsinler
Hakkı Bulut - Alman Sokakları
Hakkı Bulut - Anlarsın
Hakkı Bulut - Aramızda Bir Sır Vardı
Hakkı Bulut - Aşk Yorgunuyum
Hakkı Bulut - Aşkınla Ettin Divane
Hakkı Bulut - Ben Buyum
Hakkı Bulut - Ben Köylüyüm
Hakkı Bulut - Ben Sevdim Iste
Hakkı Bulut - Ben Tövbemi Geri Aldım
Hakkı Bulut - Beni Unutma
Hakkı Bulut - Bize Gel
Hakkı Bulut - Bu Benim Hayatım
Hakkı Bulut - Bulutlar Ağlıyor - 2011
Hakkı Bulut - Cesetimi Çiğnerler
Hakkı Bulut - Dağlara Gömün Beni
Hakkı Bulut - Dava Senindir Paşam
Hakkı Bulut - Deli Desinler
Hakkı Bulut - Dersim Özlemi
Hakkı Bulut - Dert Babası
Hakkı Bulut - Duamızıi Duymadı Tanrı
Hakkı Bulut - Gecekondu
Hakkı Bulut - Gönül
Hakkı Bulut - Gül Be Meleğim
Hakkı Bulut - Güzel Alsın Canımı
Hakkı Bulut - Hasretim
Hakkı Bulut - Hatırladın Mı
Hakkı Bulut - Hep Bana
Hakkı Bulut - İntizarım Var
Hakkı Bulut - Kimin İçin Yaşıyorum
Hakkı Bulut - Klasikler 1
Hakkı Bulut - Klasikler 2
Hakkı Bulut - Klasikler 3
Hakkı Bulut - Klasikleri 4
Hakkı Bulut - Kral Benim
Hakkı Bulut - Kula Kulluk Yakışmıyor
Hakkı Bulut - Kurban Olduğum
Hakkı Bulut - Köyüme Dönüyorum
Hakkı Bulut - LP
Hakkı Bulut - Minareci
Hakkı Bulut - Ne Yaptim Ben Sana [2007] Hakkı Bulut - Sabır Ey Gönül & Kurban Olduğum & Hersey Yarim
Hakkı Bulut - Sarı Kız
Hakkı Bulut - Seçmeler
Hakkı Bulut - Sen Bilirsin
Hakkı Bulut - Senden Vazgeçmem
Hakkı Bulut - Sen Güzelsin
Hakkı Bulut - Sevdalıyım Sana
Hakkı Bulut - Sevdim İşte
Hakkı Bulut - Seven Kıskanır
Hakkı Bulut - Seven Unutmaz
Hakkı Bulut - Sevilen Ses Hakkı Bulut
Hakkı Bulut - Son Mektup
Hakkı Bulut - Süpriz
Hakkı Bulut - Tanrı Sarhoşu Korur
Hakkı Bulut - Terk Edilen Sevgili
Hakkı Bulut - Tövbe Tövbe
Hakkı Bulut - Üstümü Örtün Geceler

SOSYAL PAYLAŞIMLAR
Icon Icon Icon Icon Icon Icon Icon
SOSYAL AĞLAR
Icon Icon Icon Icon Icon Icon