Halil Sezai
MP3 MÜZİK

İNDİRMEK İÇİN ALBÜM BAŞLIKLARINI TIKLAYINIZ .. !CLICK THE ALBUM TITLES TO DOWNLOAD .. ! YOUTUBE'dan DİNLEMELERİNİZ SIK SIK REKLAMLARLA KESİLECEKTİR.  KESİNTİSİZ DİNLEMEK İÇİN ALBÜM BAŞLIKLARINI TIKLAYARAK ONLINE DİSKTEN DİNLEMENİZİ ÖNERİRİM   

Single'lar 

Halil Sezai kimdir

Halil Sezai Paracıkoğlu, 16 Ağustos 1979 da Eskişehir'de doğdu. Babası eski bas gitarcı sonra da muhasebecilık yapmış, annesi Nurten Paracıkoğlu da öğretmenmiş. Mahallesindeki ilkokul ve orta okuldan sonra liseyi Eskişehir Atatürk Lisesinde tamamlayan Halil Sezai Paracıklıoğlu, Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet konservatuarı mezunudur. Sinema ve tiyatro oyuncusu, şarkıcı, söz yazarı ve bestecidir. İlk bestesini 15 yaşındayken yaptı.

Halil Sezai Paracıkoğlu'nun En Çok Bilinen Şarkıları , Paramparça,İsyan,Ağlamışız, Sen ve Ben, Olsun, Hayalimin Ortasında, Sonbahar, Seni Beklemek, Esme, Sevda Tanrıçası, Yanıma Gel, Aşk Yasak Ağlıyor, Fırtına, Bir Rüzgar Esti, Üşürken, İsyan ve İncir Reçeli'nde Söylediği Duman şarkısıdır.

İlk albümü olan "Seni Beklerken", Dokuz Sekiz Müzik etiketiyle 21 Kasım 2011′de yayınlandı. Ayrıca 2012 yılında "Seni Beklerken" adlı albümü ile büyük başarı yakalayan sanatçının bir anda sosyal medyada en çok konuşulan isim haline gelmiştir. "Seni Beklerken" albümünde Paramparça, Fırtına, Sonbahar, İsyan, Duman, Sevda Tanrıças müziklerin birçoğu kendine ait olan eserleri yer almaktadır.

Daha önce de, Ferhat Göçer'e, Melih Ünen'e, Özcan Deniz'e şarkı vermiş.

Duygu Paracıkoğlu adında kendisinden 2 yıl 3 gün küçük oyuncu bir kızkardeşi var.

Halil Sezai, hayvan sevgisiyle de tanınır. Kendisinin Paspas adında sevimli bir kedisi var.

Diskografi

  • Seni Beklerken (2011)
  • Her Neyse (feat.Serhat Karayiğit) (2012)
  • Seni Beklemek (2012)
  • Ey Aşk (2013)
  • Ervah-ı Ezelden (2015)

Filmografisi

  • Sevgili Dünürüm : Cem - 2007[2]
  • Gönül Yarası : Garson - 2004
  • Ihlamurlar Altında : Murat - 2005
  • Kader : Levent - 2007
  • Kahve Bahane : Muhsin - 2009
  • Yapma Diyorum : Sağlıkçı Tezcan - 2009
  • Türkan : İsmail - 2011
  • Mavi Pansiyon : 2011
  • İncir Reçeli : Metin (Film) 2011
  • Problem Çözen Adam : İnternet Dizisi - 2011
  • Bir Hikayem Var : 2013
  • Sabit Kanca : Fizik Öğretmeni - 2013
  • Çilek : (Film) 2014
  • İncir Reçeli 2 : Metin (Film) 2014
  • Ammar : (Film) 2014
  • Arkadaşım Hoşgeldin : Komedi Programı - 2014
  • Yapışık Kardeşler : (Film) İmam - 2015
SOSYAL PAYLAŞIMLAR
Icon Icon Icon Icon Icon Icon Icon
SOSYAL AĞLAR
Icon Icon Icon Icon Icon Icon