Jennifer Rush
MP3 MÜZİK

İNDİRMEK İÇİN ALBÜM BAŞLIKLARINI TIKLAYINIZ .. !CLICK THE ALBUM TITLES TO DOWNLOAD .. ! YOUTUBE'dan DİNLEMELERİNİZ SIK SIK REKLAMLARLA KESİLECEKTİR.  KESİNTİSİZ DİNLEMEK İÇİN ALBÜM BAŞLIKLARINI TIKLAYARAK ONLINE DİSKTEN DİNLEMENİZİ ÖNERİRİM   

Albümler

Jennifer Rush Kimdir

Asıl adı Heidi Stern olan Jennifer Rush 1960, New York doğumlu. Rush, pop şarkıcısı olarak kariyerine başlamadan önce piyano, keman ve şan dersleri almış. Jennifer, bir opera sanatçısı olan babası Maurice Stern'ün Alman Flensburg Operasına katılması nedeniyle 1969'da Avrupa'ya taşınmış. Almanya'da 70'lerin başına kadar kalan Rush daha sonra Amerika'ya geri döndü. Ancak bir türlü karar veremeyen Jennifer 80'lerin başında da yeniden Almanya'ya taşınarak çalışmalarına burada devam etti. Jennifer'ın pop müzikteki kariyeri, tüm dünyada büyük bir hit olan "Power Of Love" şarkısı ile birden parladı. Bu şarkı 1985 haziranında İngiltere'de 1 numara oldu. 18 ay sonra ise yeniden ilk 20'ye yükselebildi. Bu başarısını Elton John ve Michael Bolton ile yaptığı düetlerle sürdüren Jennifer daha sonra Placido Domingo ile iyi bir ekip oluşturdu. Onun aileden gelen opera yatkınlığına da bir atıf gibi görülen bu ikili 1989'da "Till I Loved You" parçası ile yeni bir hite daha imza attı. Jennifer daha sonra yine tek başına şarkı söylemeye başladı. Solo olarak söylediği "25 Lovers", "Ring of Ice", ve "I come Undone" parçaları çok sevildi. 90 yılların başında parçaları Amerikan radyolarında en çok çalınan şarkıcılar arasındaydı. Jennifer Rush'un bugüne kadar 50 adet altın plağı ve fazla sayıda platinum albümü var. Jennifer Rush Amerikalı bir şarkıcı olmasına rağmen Avrupa için çok daha önemli bir star oldu. Tüm albümleri Avrupa'da daha fazla sattı. 

Diskografi

  • 1982 "Tonight" (Heidi Stern adıyla)
  • 1983 "Into My Dreams"
  • 1983 "Come Give Me Your Hand / Witch Queen Of New Orleans"
  • 1983 "Witch Queen Of New Orleans / Come Give Me Your Hand"
  • 1984 "25 Lovers"
  • 1984 "Ring of Ice"
  • 1985 "The Power of Love"
  • 1985 "Si tu eres mi hombre y yo tu mujer" ("The Power of Love"-versiunea în spaniolă)
  • 1985 "Ring of Ice"
  • 1986 "Madonna's Eyes"
  • 1985 "Destiny"
  • 1986 "If You're Ever Gonna Lose My Love"
  • 1986 "No me canso de pensar en ti" ("If You're Ever Gonna Lose My Love"-versiunea în spaniolă)
  • 1986 "If You're Ever Gonna Lose My Love / Madonna's Eyes"
  • 1986 "The Power of Love (Remiks)"
  • 1987 "I Come Undone"
  • 1987 "Flames of Paradise" (Vokal: Elton John)
  • 1987 "Heart Over Mind"
  • 1988 "Another Way"
  • 1988 "You're My One and Only"
  • 1988 "Viva de mi vida" ("You're My One and Only"-Orijinal versiyonu)
  • 1989 "Keep All the Fires Burning Bright"
  • 1989 "Solitaria mujer" ("Keep All the Fires Burning Bright" -Orijinal versiyonu)
  • 1989 "Love Get Ready"
  • 1989 "Till I Loved You" (Vokal: Placido Domingo)
  • 1989/1990 "Higher Ground"
  • 1990 "Wings of Desire"
  • 1990 "We Are the Strong"
  • 1991 "Ave Maria (Survivors of a Different Kind)"
  • 1992 "Never Say Never"
  • 1993 "Vision of You"
  • 1993 "Vision de Ti" ("Vision Of You"-Orijinal versiyonu)
  • 1993 "A Broken Heart"
  • 1995 "Tears in the Rain"
  • 1995 "Out of My Hands"
  • 1995 "Who Wants to Live Forever"
  • 1995 "Das Farbenspiel des Winds" (Almanca)
  • 1997 "Credo"
  • 1997 "Sweet Thing"
  • 1997 "Piano in the Dark"
  • 1998 "The End of a Journey"
  • 1999 "Ring of Ice"
  • 2010 "Before the Dawn"
  • 2010 "Echoes Love"
SOSYAL PAYLAŞIMLAR
Icon Icon Icon Icon Icon Icon Icon
SOSYAL AĞLAR
Icon Icon Icon Icon Icon Icon