Keremcem
MP3 MÜZİK

İNDİRMEK İÇİN ALBÜM BAŞLIKLARINI TIKLAYINIZ .. !CLICK THE ALBUM TITLES TO DOWNLOAD .. ! YOUTUBE'dan DİNLEMELERİNİZ SIK SIK REKLAMLARLA KESİLECEKTİR.  KESİNTİSİZ DİNLEMEK İÇİN ALBÜM BAŞLIKLARINI TIKLAYARAK ONLINE DİSKTEN DİNLEMENİZİ ÖNERİRİM   

Albümler 

Single'lar

Keremcem Kimdir

2004 yılında seslendirdiği 'Nerelere Gideyim' isimli şarkısı ile müzik piyasasında başarılı bir giriş yapan Keremcem kimdir? Müziğin yanı sıra oyunculuk alanında da başarılı çalışmalara imza atan ünlü şarkıcı hakkında merak ettikleriniz haberimizde...

Kerem ile Aslı, Aşk Oyunu ve Elif gibi Türk televizyonlarının başarılı yapımlarında rol almış olan Türk oyuncu, seslendirme sanatçısı ve müzisyen. Aralarında Altın Kelebek ve İFA Ödüllerini'nin de bulunduğu ondan fazla müzik ödülü kazanmış olan sanatçı, son olarak 2010 yılında, Dokun adlı albümünü piyasaya çıkartmıştır.

Keremcem Dürük, 28 Aralık 1977 tarihinde, Milas'da dünyaya geldi. Milas Sakarya İlkokulu ve İzmir Özel Fatih Koleji'nde okuduktan sonra lise öğretimi için Muğla Turgutreis Lisesini tercih etti ve de 1995 yılında buradan mezun oldu. Lise yıllarında gitar ile tanışan genç sanatçı, ilk bestesi olan Elimde Değil'i 1996 yılında tamamladı.

Ege Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nü 2003 yılında başarıyla bitirmesinin ardından, 2004yılında Aykut Gürel ile beraber çalışmaya başlayan genç sanatçı, ilk albümü olan Eylül'ü ise 2005yılında tamamladı. İremrecords etiketi ile piyasaya sürülen albüm, Pardesü ve Aşk Oyunu gibi hit şarkı sayesinde genç sanatçı Altın Kelebek ve Popsav yarışmalarından En İyi Çıkış Yapan Sanatçıödülleri kazandı.

2005 yılında tv sektörü ile de tanışan Keremcem, ilk olrak Aslı ile Kerem adlı dizide başrol oynama şansını buldu; bu diziyi bir yıl sonra yayınlanan ve kendisini daha büyük kitlelere tanıtma şansını yakaladığı Aşk Oyunu takip etti. Sanatçının ikinci albümü olan Maia'da 2005 yılında raflarda yerini aldı.

2006 yılında ünlü tiyatrocu Haldun Dormen yönetimindeki Broadway'den İstanbul'a adlı müzikalde sahne alan Keremcem, aynı yıl kariyerinin 3. Albümü olan Aşk Bitti'yi tamamladı. Albümde buluan Aşk Bitti ve Aman Aman adlı şarkılar kısa sürede büyük popülerlik kazandı.

Müzik kariyerine devam ederken sahnelerden de uzak durmayan sanatçı, 2009 yılında dördüncü albümü Dokun'u piyasaya çıkarttı. Albümün açılış parçası Hayallerin Peşinde, 3D animasyon ile gerçek görüntünün bir arada kullanıldığı yeni bir teknikle çekilen klibiyle büyük ilgi gördü. Keremcem bu albümün tanıtımı için Türkiye, Almanya, Kıbrıs ve Azerbaycan'ı kapsayan 170 konserlik bir turneye çıktı.

2009 yılında vatani görevini yapmak için orduya alınan genç sanatçı, kısa bir süre önce askerliğini tamamlayarak sahne hayatına dönüş yaptı.

Müzikal

  • 2006 Broadway'den İstanbul'a Haldun Dormen
  • 2010 The Rat Pack Show Haldun Dormen
  • 2010 Doğuş Çocuk Senfoni Ork. Rengin Hoca
  • 2010 Samsun Opera ve Bale Ork. 

Programlar
Yıl Adı Kanal

  • 2006 Keremcem'le Söyle Söyleyebilirsen Star TV
  • 2007 Şefkat Eli Mtv
  • 2012 Keremcem'le Akustik Söyleşi TRT Okul 

Walt Disney 

  • 2007 HSM2 İçimdeki Müzik Sensin
  • 2007 HSM2 Var Mısın
  • 2008 HSM3 Seninle Olmak İsterim 

Diskografi

  • 2004 Eylül İrem Records
  • 2005 Eylül (Aşk Oyunu Bonus Track) İrem Records
  • 2005 Maia İrem Records
  • 2006 Aşk Bitti İrem Records
  • 2008 Ateşler İçinde İrem Records
  • 2009 Dokun İrem Records
  • 2011 Hayata Pasaj Müzik
  • 2013 Keremcem Pasaj Müzik 

Dizi-Film

  • 2005 Kerem İle Aslı TV Filmi (TRT) Kerem
  • 2005 Aşk Oyunu TV Dizisi Sarp Teksoy
  • 2006 Çirkin Ördek Yavrusu ile Farecik Animasyon Film Çirkin Ördek Yavrusu (ses)
  • 2007 İki Yabancı TV Dizisi Cem Arifoğlu
  • 2007 Avrupa Yakası TV Dizisi Kerem
  • 2008 Asteriks Olimpiyatlarda Animasyon Film Asteriks (ses)
  • 2008 Elif TV Dizisi Ahmet Karabey
  • 2008 Proje 13 İnteraktif Web Dizisi Keremcem
  • 2010 Keskin Bıçak TV Dizisi Eren (Konuk oyuncu: 05-08-2010)
  • 2011 Tövbeler Tövbesi TV Dizisi Oktay Berk
  • 2012 Merhaba Hayat TV Dizisi Ömer Yenal
  • 2014 İksir: Dedemin Sırrı Film Keremcem
  • 2014 O Hayat Benim TV Dizisi Ateş German
  • 2017 Küçük Ortak Film Selim

Ödülleri ve Başarıları
Yıl Yarışma Kategori Sonuç 

  • 2005 POPSAV Başarı Ödülleri En İyi Çıkış Yapan Şarkıcı Kazandı
  • 2005 33. Altın Kelebek Ödülleri En İyi Çıkış Yapan Erkek Solist Kazandı
  • 2005 Future Gençlik ve Müzik Dergisi En İyi Çıkış Yapan Erkek Sanatçı Kazandı
  • 2006 13. Kral Tv Video Müzik Ödülleri En İyi Pop Erkek Sarkıcı "Aşk Bitti" Kazandı
  • 2006 Google Türkiye Yılın En Çok Ziyaret Edilen Web Sitesi "keremcem.com" Üçüncü
  • 2006 10. İFA Ödülleri En İyi Pop Erkek Şarkıcı Kazandı
  • 2006 NetBul Magazin Türkiye'nin erkek pop star'ı Seçildi
  • 2007 Jetix En Sevilen Türk Erkek Şarkıcı Kazandı
  • 2007 Walt Disney HSM-2 Şarkılarını Kendi Diline En İyi Adapte Eden Şarkıcı Kazandı
  • 2008 Yılın En Has Bilişimcileri -Kadir Has Üni- En İyi Resmi Web Sitesi (Sanatçı) Kazandı
  • 2009 Algida Max En Sevilen Erkek Sanatçı Kazandı
  • 2009 Gerçek Pop En İyi Orkestralı Video Klip "Sana Ferrari Gerekti" Kazandı
  • 2010 Ayaklı Gazete Türkiye'nin En Güzel Yüzlü Erkek Dizi Oyuncusu Seçildi
  • 2010 Magazin Plus Yılın En İyi Erkek Pop Sanatçısı Seçildi
  • 2010 Altın Kariyer Ödülleri -Muğla Üni.- En İyi Türk Pop Sanatçısı Kazandı
  • 2011 Aka Koleji Yılın En İyileri Yılın En Beğenilen Pop Yıldızı Seçildi
  • 2012 Ege Üniversitesi Yılın Sanatçısı Seçildi
SOSYAL PAYLAŞIMLAR
Icon Icon Icon Icon Icon Icon Icon
SOSYAL AĞLAR
Icon Icon Icon Icon Icon Icon