Oscar Harris
MP3 MÜZİK

İNDİRMEK İÇİN ALBÜM BAŞLIKLARINI TIKLAYINIZ .. !CLICK THE ALBUM TITLES TO DOWNLOAD .. ! YOUTUBE'dan DİNLEMELERİNİZ SIK SIK REKLAMLARLA KESİLECEKTİR.  KESİNTİSİZ DİNLEMEK İÇİN ALBÜM BAŞLIKLARINI TIKLAYARAK ONLINE DİSKTEN DİNLEMENİZİ ÖNERİRİM   

Albümler 

Single'lar 

Oscar Harris Kimdir

Oscar Harris ( Albina, Surinam , 30 Kasım 1943) Hollanda'da yaşayan Surinam doğumlu bir müzisyendir . 1970 ve 1980'lerde Hollanda'nın en tanınmış Surinam müzisyenleri arasındaydı.

Harris , 1963'te mimarlık okumak için Amsterdam'a taşındı ve 1965'te Amsterdam'daki öğrenci toplantılarında oynayarak tanınan on kişilik bir vokal ve enstrümantal grup olan Oscar Harris ve The Twinkle Stars'ı kurdu.  1968 yılında grup sanatçı kadrosuna imzalanan Omega Rekorlar 1971'de Güney Amerika'nın bir tur ile ve Mavi Fil

1974'te Harris , 1988'e kadar bir dizi hit single başlatarak tek " Alta Gracia " ile solo gitti . Endonezya'da "Sandy" ve "Oh Tuhan" da dahil olmak üzere bazı hitler kaydetti .

2015 yılında en usta bir derleme-cd piyasaya Sranan Gowtu -Serisi ( Surinam Altın ağırlıklı 1970'lerden itibaren, Surinam sanatçılara ayrılmış).

Diskografi

  • 1969 Küçük bir aşkı dene
  • 1969 Askerler namazı
  • 1974 2
  • 1974 Bir gün gelecek
  • 1974 Alta Gracia
  • 1975 Özgürlük şarkını söyle
  • 1977 De beste
  • 1978 Türünün tek örneği
  • 1980 Çocuklar için şarkı
  • 1981 En İyi
  • 1982 İki
  • 1983 Herkes birini seviyor
  • 1984 Ona iyi bak
  • 1987 Sevgilerle
  • 1988 Dünya sevgisi
  • 2004 Salsa romantica
  • 2005 Hollanda nadir oluğu
  • 2009 Şalom Salam (Halkın Çiçeği)
  • 2010 Pakistan İnanç Umut ve Aşk Şarkısı (İnsanlara Çiçek ISM)
SOSYAL PAYLAŞIMLAR
Icon Icon Icon Icon Icon Icon Icon
SOSYAL AĞLAR
Icon Icon Icon Icon Icon Icon