Safiye Soyman
MP3 MÜZİK

İNDİRMEK İÇİN ALBÜM BAŞLIKLARINI TIKLAYINIZ .. !CLICK THE ALBUM TITLES TO DOWNLOAD .. ! YOUTUBE'dan DİNLEMELERİNİZ SIK SIK REKLAMLARLA KESİLECEKTİR.  KESİNTİSİZ DİNLEMEK İÇİN ALBÜM BAŞLIKLARINI TIKLAYARAK ONLINE DİSKTEN DİNLEMENİZİ ÖNERİRİM   

Albümler

Single'lar 

Safiye Soyman Kimdir

1961 yılında Bolu'da Akpınar Mahallesi'nde bir gecekonduda doğdu. Babası bir hafız olan Safiye Soyman, 13 yaşında görücü usulüyle evlendiği 24 yaşındaki Ziya Akaröz'le on beş yıl evli kalmıştır. Evliliğin ilk üç senesi güzel geçtikten sonra eşinin kumar tutkusu aile bağlarını derinden sarsmaya başlamış ve eşinden gizli ortaokul sınavlarına hazırlanmıştır. Daktilo kurslarına gitmiş ve ortaokulu bitirir bitirmez, bu kez de lise bitirme sınavlarına hazırlanarak liseyi de bitirmiştir. Okul sonrası iş bulma sınavlarına girerek İmar İskan Bakanlığı'na Genel Müdür sekreteri olarak işe girmiştir.

Liseyi bitirdikten sonra da Özer Altın'dan müzik dersleri alarak radyo sınavlarına girmiş ve kazanmıştır. 6 sene Ankara Devlet Klasik Müziği Korosu'nda çalışan Safiye Soyman, bir gün gazinocular kralı Fahrettin Aslan'dan teklif almıştır. Böylece 1996 yılında 35 yaşında Maksim'de sahneye çıktı. Ardından memuriyetten istifa ederek şöhret basamaklarını tırmanmıştır.

Safiye Soyman, ilk evliliğini çocuk yaşta 13 yaşındayken 1974 yılında Ziya Akaröz ile yapmış bu evlilikten Ümran Erler adında bir kızı (d. 1975) ve Harun (d. 1977) adında bir oğlu olmuştur. Daha sonra 1985 yılında Ziya Akaröz ile boşanmıştır.

Safiye Soyman, 1999 yılından beridir iş adamı Faik Öztürk ile birlikte yaşamaktadır.

Diskografisi

Albümleri

  • 2016 - Bir Yorum da Benden
  • 2014 - İşte Benim Dünyam
  • 2012 - Alaturka Şarkılar & İstanbul Olmaz Olsun
  • 2010 - Safiye Soyman - İlahiler
  • 2008 - İkinci Bahar
  • 2008 - Herkes Dinlesin
  • 2006 - Yine Benden Dinleyin
  • 2004 - Birde Benden Dinleyin
  • 2002 - Hani Gittin Ya
  • 1998 - Sevenler Gece Ağlar
  • 1997 - Sen Gittin Mi Ben Ölürüm
  • 1995 - Söz Veriyorum
  • 1993 - Altın Sesler 3
  • 1992 - Bahse Girerim
  • 1990 - Hesabım Var
  • 1980 - Aşk Olsun Sana

Single'ları

  • 2020 - "Merhem"
  • 2019 - "İkimiz Bir Fidanız" (feat. Faik Öztürk)
  • 2019 - "Özüme Döndüm Ben"
  • 2018 - "Ya Ben Anlatamadum" (feat. Faik Öztürk)
  • 2017 - "Erik Dalı"

Programlar

  • 2017 - Dünya Güzellerim
  • 2014 - Pişir Yedir Kazan (Jüri)
SOSYAL PAYLAŞIMLAR
Icon Icon Icon Icon Icon Icon Icon
SOSYAL AĞLAR
Icon Icon Icon Icon Icon Icon