Sinan Özen
MP3 MÜZİK

İNDİRMEK İÇİN ALBÜM BAŞLIKLARINI TIKLAYINIZ .. !CLICK THE ALBUM TITLES TO DOWNLOAD .. ! YOUTUBE'dan DİNLEMELERİNİZ SIK SIK REKLAMLARLA KESİLECEKTİR.  KESİNTİSİZ DİNLEMEK İÇİN ALBÜM BAŞLIKLARINI TIKLAYARAK ONLINE DİSKTEN DİNLEMENİZİ ÖNERİRİM   

Albümler

Single'lar

Sinan Özen Kimdir

Türk Pop Müziği sanatçısı.
Sinan Özen, Rize, Çayeli'de dünyaya geldi. Babasının işi dolasıyla çocukluğunun bir kısmı İzmit'de geçti. Ailesiyle birlite İstanbul'a yerleşen Sinan Özen, ilk ve ortaokulu burada bitirdi. Ardından lise eğitimi için Rize Endüstri Meslek Lisesi Torna Tasviye bölümüne devam etti.
Lise eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul'a dönerek mesleği ile ilgili iş girişimlerinde bulundu. Ancak lise döneminden başlayan müzik sevgisi onu başka yönlere kaydırdı. 1981yılında bir gazetenin açmış olduğu ses yarışmasına katıldı. Ancak yarışmayı kazanmasına rağmen istediği fırsatlar önüne gelmedi. Daha sonra bir arkadaşı vasıtasıyla tanışmış olduğu Süheyla Altmışdört'ten nota ve solfej dersleri almaya başladı. Ardından Udi İrfan Özbakır'dan ud ve nota dersleri ladı. Hocalarının desteği ile 1982 yılında İstanbul Devlet Konservatuvarı'na girdi.
Profesyonel müzik yaşamına 1989 yılında "Rüyalarım Olmasa" adlı albümle girdi. Okey Plakçılık ile anlaşan sanatçı bu şirketten 8 albüm çıkardı. Bu albümlerde onu üne kavuşturacak "Öpsene Beni", "Ölürüm Yoluna", "Sigaramın Dumanı Sen" ve "Evlere Şenlik" gibi parçalarla kısa zamanda müzik dünyasında kendine yer edindi.
1998 yılında Akbak Plakçılık'a geçtikten sonra burada "Tek Başına", "Serseri Gönlüm", "Gitsem Uzaklara" ve "Islak Islak" albümlerini çıkarttı. Sanatçının en son 2007 yılında Sinan Plakçılıktan "Ödün Vermem" adlı albümü müzik marketlerdeki yerini aldı.
Sinan Özen. 22 Mayıs 2016 tarihinde eczacı Burcu Kartal ile İstanbul'da düzenlenen nikâh töreni ile evlendi.

Kaynak: Sinan Özen Kimdir, Nerelidir, Nerede Doğdu? Kaç yaşındadır? 

Albümleri

  • 2016: Bambaşka Sinan Müzik
  • 2014: Babamın Şarkıları ve İnce Saz Avrupa Müzik
  • 2011: Usta Çınar Müzik
  • 2010: Sinan Özen 2010 Çınar Müzik
  • 2007: Ödün Vermem Sinan Müzik
  • 2006: Aşkın S Hali Sinan Müzik
  • 2004: Islak Islak Akbaş Müzik
  • 2002: Serseri Gönlüm Akbaş Müzik
  • 2000: Gitsem Uzaklara Akbaş Müzik
  • 1998: Tek Başına Akbaş Müzik
  • 1997: Evlere Şenlik Okey Plakçılık
  • 1996: Sigaramın Dumanı Sen Okey Plakçılık
  • 1994: Kapına Gül Bıraktım Okey Plakçılık
  • 1993: Ölürüm Yoluna Okey Plakçılık
  • 1992: Öpsene Beni Okey Plakçılık
  • 1991: Aşık Olmak İstiyorum Okey Plakçılık
  • 1990: Kar Tanesi Okey Plakçılık
  • 1989: Rüyalarım Olmasa Okey Plakçılık

Diskografi

Tekli

  • 2016 Sana Birşey Olmasın
  • 2015 Sevişmeliyiz
  • 2014 Radyoda Bir İnce Saz
  • 2013 Yıkılır İstanbul
  • 2003 Quiero Comer Tus Labios & Senin Ağzını Yerim Akbaş Müzik

EP'leri

  • 2011: Ben Seni Sevdim (ft. Aslı Güngör)
  • 2003: Senin Ağzını Yerim
  • 1998: Çaresizim
  • 1998: Tek Başına
  • 1997: Evlere Şenlik
  • 1996: Sigaramın Dumanı
  • 1994: Kapına Kırmızı Bir Gül Bıraktım
  • 1993: Ölürüm Yoluna
  • 1992: Öpsene Beni
  • 1991: Dertli Ud
  • 1990: Kar Tanesi
  • 1989: Rüyalarım Olmasa

Video klipleri

  • Sana Bir Şey Olmasın
  • Sevişmeliyiz
  • Radyoda Bir İnce Saz
  • Yıkılır İstanbul
  • Ben Seni Sevdim feat Aslı Güngör
  • Teessüf Ederim
  • Yaşamak
  • Çok Ama Çok
  • Bişey Olmaz Deme
  • Bilemiyorum
  • Sana Kıyamam
  • Seni Düşünüyorum
  • Canım Yandı
  • Ödün Vermem
  • Seni Öyle Çok
  • Koptuğu Yerde Bırak
  • Ellerini Bırak
  • Sildim
  • Islak Islak
  • Kulağımdan Öp Beni
  • Yatiya Geldim
  • Uyusun Da Büyüsün
  • Gülüm
  • Ezanlar Bizim İçin
  • Hazalım
  • Çaresizim
  • Ağlayamadım
  • Sigaramın Dumanı Sen
  • Vicdansızlar
  • Başımın Tatlı Belası
  • Evlere Şenlik
  • Senin Ağzını Yerim

Filmografi

  • Gecenin ışıltısı
  • Arka Sokaklar 2. Sezon
  • Tirvana
  • Kurasların Efendisi
  • Sinan Özen Söylüyor
SOSYAL PAYLAŞIMLAR
Icon Icon Icon Icon Icon Icon Icon
SOSYAL AĞLAR
Icon Icon Icon Icon Icon Icon