Tuğba Özerk

MP3 MÜZİK

İNDİRMEK İÇİN ALBÜM BAŞLIKLARINI TIKLAYINIZ .. !CLICK THE ALBUM TITLES TO DOWNLOAD .. ! YOUTUBE'dan DİNLEMELERİNİZ SIK SIK REKLAMLARLA KESİLECEKTİR.  KESİNTİSİZ DİNLEMEK İÇİN ALBÜM BAŞLIKLARINI TIKLAYARAK ONLINE DİSKTEN DİNLEMENİZİ ÖNERİRİM   

Albümler 

Single'lar 

Tuğba Özerk Kimdir

Biyografi

4 Haziran 1980'de İzmir'de doğdu. Melih Özakat İlkokulu'na, Özel Çakabey Lisesi'nde ortaokula ve konservatuvarda liseye gitti. 7 yaşında okul hayatına başlamasıyla TRT ve İzmir Devlet Konservatuvarı'nın çocuk korolarında müzik eğitimine başlaması aynı zamana denk gelir. İlk geri vokal deneyimini 12 yaşında Sezen Aksu'yla beraber 1992 yılında gerçekleştirdi. Sezen Aksu'nun yanında solo ve vokal çalışmaları devam ederken okul hayatı İzmir'de devam etmekteydi.

İlk TV programına yine Sezen Aksu'yla 1992 yılında TRT'de çıktı. Geri vokal çalışmalarının yanı sıra bu programda solo bir şarkı da seslendirmesi kamuoyunda büyük ilgi gördü. Büyük yetenek olarak lanse edilen Tuğba Özerk'in sahne ve müzik hayatı tam anlamıyla böyle başladı denilebilir. Okul hayatı bittikten sonra İstanbul'a taşınan sanatçı aralarında Ege, Deniz Seki gibi isimler bulunan sanatçılara geri vokal yaptı. Daha sonra solo sahne çalışmalarına başlayan Özerk, 2002 yılının Aralık ayında "Dün Gibi" adlı ilk solo albümünü çıkardı. 'Aşk yarası' adlı şarkısıyla uzun süre radyolarda liste başlarında yer aldı. Albümle beraber oyunculuk yönünü gösterebilme fırsatı yakalayan sanatçı, atv'nin uzun süredir yayın yapmış olduğu dizisi "Böyle mi olacaktı"da bir sene kadar rol aldı. İlk albümünde bir tane bestesi olan Özerk üç senelik boşlukta birçok besteye de imza attı.6 Temmuz 2005 tarihinde 'Lo Lo Lo' adlı ikinci solo albümünü çıkardı.'Lo Lo Lo' adlı şarkısıyla uzun süre radyolarda liste başı oldu. İkinci albümünde bir tane bestesi olan iki senelik boşlukta birçok besteye de imza attı.

Diskografi

Albümleri ile Teklileri

  • 23 Mayıs 2003 Dün Gibi Ton Müzik
  • 6 Temmuz 2005 Tuğba Özerk DMC 50.000+
  • 7 Eylül 2007 Yıkıldı Duvarlarım Protected 26.000+
  • 16 Haziran 2009 Aşkın Her Hali Avrupa Müzik 12.000+
  • 17 Haziran 2010 Hediye 10.000+
  • 22 Haziran 2011 Aklımda Sen Varsın 7.000+
  • 28 Haziran 2012 Kolay Değil Kaya Müzik
  • 26 Nisan 2014 Derin Darbe DMC 5.000+
  • 27 Ağustos 2015 Bu Gece 5.000+
  • 17 Eylül 2015 Yalancı Don Kişot (Can Tertip Film Müziği)
  • 11 Mart 2016 Aynı Semtin Çocukları Kemal Aslan Müzik 10.000+
  • 18 Mayıs 2017 Süslü Günah Seyhan Müzik
  • 9 Mayıs 2018 Patron
  • 24 Nisan 2019 Ahirim Sensin
  • 6 Aralık 2019 Hergele Avrupa Müzik
  • 4 Şubat 2020 Hergele (Akustik)
  • 14 Şubat 2020 Tuğba'dan Akustikler, Vol. 1 (Akustik)

Video klipleri

  • Aşk Yarası (2003)
  • Lo Lo Lo (Temmuz 2005)
  • El Gibi (22 Eylül 2006)
  • Yastık (6 Ağustos 2007)
  • Aşkın Tam Vakti (23 Ekim 2007)
  • Acı Hatıralar (10 Aralık 2007)
  • Zar (14 Mart 2008)
  • Alışmak Sevmekten Zor (19 Ekim 2008-TV Programı)
  • Eros (21 Haziran 2009-TV Programı)
  • Bitter Çikolata (25 Haziran 2009)
  • Makas (23 Kasım 2009-TV Programı)
  • Gidesim Geldi (17 Mart 2010)
  • İlan (23 Haziran 2011)
  • Aklımda Sen Varsın (27 Eylül 2011)
  • Şeytanın Ortağı (10 Aralık 2011-TV Programı)
  • Kolay Değil (28 Haziran 2012)
  • Derin Darbe (26 Nisan 2014)
  • Bu Gece (27 Ağustos 2015)
  • Aynı Semtin Çocukları (4 Mart 2016)
  • Başkasını Seviyorum (30 Haziran 2016)
  • Gitme (19 Ekim 2016)
  • Süslü Günah (18 Mayıs 2017)
  • Patron (9 Mayıs 2018)
  • Ahirim Sensin (24 Nisan 2019)
  • Hergele (6 Aralık 2019)

Liste başarıları

Albüm Single En yüksek
Türkiye Avrupa
"Aşkın Her Hali" "Gidesim Geldi" 6 -
"Aklımda Sen Varsın" "Aklımda Sen Varsın" 5 -

Filmografi

Yıl Adı Rolü
2015 Can Tertip Gülden

Ödüller ve adaylıklar

  • 2006 12.Kral Tv Video Müzik Ödülleri En İyi Çıkış Yapan Kadın Sanatçı Adaylık
  • 33.Altın Kelebek Ödül Töreni Umut Vadeden Genç Yıldız Kazandı
  • 2008 14.Siyaset Dergisi Ödülleri Yılın Sanatçısı Kazandı
  • 2009 15.Siyaset Dergisi Ödülleri Yılın Türk Pop Müziği En İyi Kadın Sanatçısı Adaylık
  • Yılın Şarkısı (Gidesim Geldi) Adaylık
  • 2012 Pal FM Müzik Ödülleri En İyi Kadın Sanatçı Adaylık
  • İstanbul Kültür Üniversitesi Yılın Şarkısı (Aklımda Sen Varsın) Kazandı
  • Sütçü İmam Üniversitesi Radyo ve Müzik Kanalları'nda En Çok Çalan Sanatçı Kazandı
  • 2013 3.OMÜ Medya Ödülleri En İyi Kadın şarkıcı Adaylık
  • 2014 İstanbul Gelişim Üniversitesi Medya Ödülleri En İyi Cover (Kolay Değil) Kazandı
  • Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi En İyi Kadın Pop Sanatçısı Kazandı
  • 2016 Mersin Altın Palmiye Ödülleri Yılın Albümü (Aynı Semtin Çocukları) Kazandı

SOSYAL PAYLAŞIMLAR
Icon Icon Icon Icon Icon Icon Icon
SOSYAL AĞLAR
Icon Icon Icon Icon Icon Icon